Premiera  Honda CR-Z - test in RO

Noul coupé hibrid de la Honda este, în mare parte, un model limited edition pentru România.

Honda CR-Z - test in RO Honda CR-Z - test in RO

Până la urmă mi se pare corect. Japonezii au prioritate atunci când vine vorba despre maşinile lor. Din cauza cererii ridicate de acolo, doar 10 modele CR-Z au fost alocate României, ceea ce înseamnă că un viitor posesor al acestui hibrid sportiv ar avea motive întemeiate să se laude prietenilor.

Profitând de faptul că mi s-a pus la dispoziţie un CR-Z albastru (fix culoarea din mapele de presă) timp de câteva zile, am decis să nu mă grăbesc şi să studiez această maşină cât mai în detaliu posibil.

N-am să exagerez, însă avem de-a face cu un vehicul care nu va fi disponibil oricui. Din punct de vedere exclusivist, stă mai bine decât alte modele oarecum asemănătoare precum VW Scirocco sau Volvo C30 - doar că acestea două nu oferă opţiunea hibridă.

Să înceapă distracţia...

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.