Premiera  Joi vom conduce Dacia Duster!

Joi seară rămâneţi alături de www.promotor.ro pentru a citi primul test cu Dacia Duster. Vom merge în Maroc pentru a experimenta cel mai noul model din gama Dacia.

Joi vom conduce Dacia Duster! Joi vom conduce Dacia Duster!

VEZI AICI TESTUL PROMOTOR CU DACIA DUSTER!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Joi 15 aprilie are loc testul internaţional cu Dacia Duster. Este prima ocazie în care presa din România va putea să conducă noul model Dacia. Testele vor avea loc în Maroc pe trasee în jurul oraşului Marrakech.

Vom avea oportunitatea să testăm trei variante de motorizare ale modelului Duster. Acestea sunt: Dacia Duster 4x2 1.6 16V 110 CP Bleu minéral, Dacia Duster 4x2 1.5 dCi 85 CP Brun acajou şi Dacia Duster 4x4 1.5 dCi 110 CP Gris platine.

Vom putea, deci, să punem la treabă atât versiunea cu tracţiune integrală în teren accidentat, cât şi versiunea cu tracţiune faţă.

Aptitudinile noului model în teren accidentat vor fi încercate într-o zonă specială unde vom vedea exact cum se descurcă sistemul de tracţiune integrală.

Rămâneţi, aşadar, pe www.promotor.ro pentru primele impresii la cald livrate mâine seară în direct de la volanul Daciei Duster!

Primul test cu Dacia Duster - ProMotor va conduce noul Duster in Maroc!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.