Exclusiv  Mercedes Benz Zetros

Îmi miroase a conspiraţie. Am înţeles faptul că din redacţie nu vrea să conducă nimeni dube, dar nici camioane.

Și uite așa am ajuns față în față cu ultima creație Mercedes Benz Truck - Zetros. Sincer nu doresc nimănui să ajungă față în față cu acestă creație, este un fel de față la nivelul barei. Lăsând gluma la o parte și recunoscând cu sinceritate că nu am permis de conducere pentru camioane, să descoperim acest monstru pe care am avut ocazia să-l conduc în poligonul de teste off-road Mercedes.

Ce este Zetros? Ușor metaforic putem spune că este fratele mai mare a lui Unimog, fratele mult mai mare. În acest univers al camioanelor, Mercedes s-a decis să speculeze o nișă oarecum ignorată de toți, anume cea a camioanelor destinate exploatării în condiții ceva mai speciale. Prin condiții speciale a se înțelege off-road, chiar off-road extrem.

De aici rezultă pentru Zetros o o gamă diversă de aplicații care pornesc de la cele militare până la utilitare, stingere de incendii, umanitare și tot ceea ce reprezintă suport în construcții în zone greu accesibile.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.