Renault Twingo Miss Sixty testat în România

Am aşteptat muuuult timp venirea lui Twingo în România. A venit. A meritat?

Renault Twingo Miss Sixty testat în România Renault Twingo Miss Sixty testat în România

Un individ la vreo treizeci şi ceva de ani, cu o barbă de vreo 10 zile, la volanul unui Twingo. Nimic anormal: chiar dacă era destul de agitat, ţinea motoraşul lui Twingo de la 3.000 rpm în sus. Poate se grăbea omul. Acelaşi individ, cu aceeaşi barbă într-un Twingo Miss Sixty... hmmm. După privirile celor din trafic, pot spune că România nu este încă o ţară cu un grad mare de toleranţă. Prea multe riduri pe frunţile oamenilor.

Şi totuşi, am întâlnit şi o oază de normalitate: o doamnă la vreo 50 de ani a avut puterea să râdă sănătos, degajat, de "cuplul" din dreapta ei - maşinuţă roz plus tânăr mai mult sau mai puţin distrat la volan. În altă ordine de idei, m-am întâlnit până acum cu destule modele care s-au dorit a fi serii limitate, dar în realitate nu erau altceva decât un nume dat unei liste de dotări de serie sau opţionale. Renault Twingo Miss Sixty categoric nu face parte din lista de serii limitate inventate de departamentele de marketing doar pentru a mai avea ocazia să cheltuie nişte bani pe promovarea unui model, bani care, evident, se regăsesc în preţul maşinii. Miss Sixty este evident o serie limitată a lui Twingo, dedicată femeilor.

Personalizat? Oh, daaa!!! Începând de la culoarea exterioară Rose Bohème şi a detaliilor precum oglinzile retrovizoare sau porţiunile din spoilerul faţă/ spate finisate în Noir Nacré. Şi terminăm cu buchetele "tatuate" pe capotă, pe stâlpul central şi pe hayon. Exteriorul este cochet, şic, îngrijit, feminin. Şi uite aşa, un Twingo, un model de clasă mini, poate să te oblige să-l priveşti altfel decât din perspectiva "pizza delivery", uşor încetăţenită pe la noi.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.