Premiera  Test în premieră cu noul BMW X5 facelift

BMW X5 a fost îmbunătăţit pentru intrarea în a doua perioadă a carierei sale cand va fi produs al 1.000.000-lea model al istoriei BMW. Nu ştiu încă foarte multe detalii despre viitoarea generaţie dar un lucru este cert. Pe şosea sper să poată rula aşa cum o face maşina asta.

Test în premieră cu noul BMW X5 facelift Test în premieră cu noul BMW X5 facelift

După cum bine se ştie, X5 a fost primul experiment BMW în zona maşinilor 4x4 full-size, unul dintre primele SUV-uri premium din lume şi de fapt primul SAV - Sport Activity Vehicle de pe Planetă. Aşa a considerat necesar BMW să-şi boteze primul SUV din istorie, maşina fiind concepută pentru a oferi spaţiul şi siguranţa unui 4x4 cu o ţinută de drum similară cu a unei limuzine de clasă mare. Adică un Seria 5.

Deja numele X5 are o istorie de 11 ani în spate, actuala generaţie fiind lansată la sfârşitul anului 2006, fiind primul BMW pe care puteai monta un al treilea rând de scaune. Dacă X5 a fost o maşina de succes? Doar atât trebuie să vă spun. BMW a anunţat că pe data de şase august anul acesta se va produce X5-ul cu numărul un milion. Adică 1.000.000. Un milion de X5-uri se vor afla în scurt timp pe Pământ. Asta în 11 ani şi asta înseamnă să ai succes cu adevărat cu un model.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.