Premiera  Test în premieră cu noul BMW X5 facelift

BMW X5 a fost îmbunătăţit pentru intrarea în a doua perioadă a carierei sale cand va fi produs al 1.000.000-lea model al istoriei BMW. Nu ştiu încă foarte multe detalii despre viitoarea generaţie dar un lucru este cert. Pe şosea sper să poată rula aşa cum o face maşina asta.

Test în premieră cu noul BMW X5 facelift Test în premieră cu noul BMW X5 facelift

După cum bine se ştie, X5 a fost primul experiment BMW în zonamaşinilor 4x4 full-size, unul dintre primele SUV-uri premium dinlume şi de fapt primul SAV - Sport Activity Vehicle de pePlanetă. Aşa a considerat necesar BMW să-şi boteze primulSUV din istorie, maşina fiind concepută pentru a oferi spaţiul şisiguranţa unui 4x4 cu o ţinută de drum similară cu a unei limuzinede clasă mare. Adică un Seria 5.

Deja numele X5 are o istorie de 11 ani în spate, actualageneraţie fiind lansată la sfârşitul anului 2006, fiind primul BMWpe care puteai monta un al treilea rând de scaune. Dacă X5 a fost omaşina de succes? Doar atât trebuie să vă spun. BMW a anunţat că pedata de şase august anul acesta se va produce X5-ul cu numărul unmilion. Adică 1.000.000. Un milion de X5-uri se vor afla înscurt timp pe Pământ. Asta în 11 ani şi asta înseamnă săai succes cu adevărat cu un model.

Citeşte mai departe în pagina următoare »