Test în premieră: Noul Audi A6

Cel mai simplu am putea descrie noul A6 ca fiind un A8 mai mic, dar ar fi mult prea simplu. Cea de-a treia generaţie a limuzinei Audi vine cu dotări pe care acum le regăseam numai la maşini de peste 100.000 de euro.

Test în premieră: Noul Audi A6 Test în premieră: Noul Audi A6

Mai bine de şapte milioane de limuzine 100 sau A6 au fost produse de Audi din 1968 şi până la finele anului trecut. A fost cel mai bine vândut model de clasă mare în 2007, al doilea cel mai bine vândut în 2008 şi 2009, după Mercedes-Benz E-Klasse, potrivit APIA, şi pe locul trei în 2010, după Seria 5 şi E-Klasse.


Audi A6 este ultimul dintre cele trei mari limuzine lansate oficial. |n 2009 Mercedes-Benz a lansat E-Klasse, în 2010 a fost rândul lui BMW să prezinte noul Seria 5, iar anul acesta este rândul lui Audi să atace segmentul cu cea de-a treia generaţie.


Imediat cum vezi în faţa ta noul A6, designul nu te surprinde cu nimic. Este dinamic, elegant, sportiv şi avangardist, dar similar cu cel de la A8 sau A7. Dar nu este neapărat un lucru rău. Trebuie să luăm în calcul faptul că astfel de limuzine sunt achiziţionate de executivi, manageri sau mai bine spus oameni în general conservatori.


Spre deosebire de trendul din piaţă, de a creşte în dimensiuni, A6 este acum mai scurt - 4.915 mm faţă de 4.927 mm înainte, cu aproape doi centimetri mai înalt, pentru a se obţine un interior şi mai spaţios, în timp ce lăţimea s-a micşorat cu patru milimetri.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.