TEST în premieră: Opel Adam Rocks

Autor: Andrei Ştirbu acum 7 ani Test in premiera

Faţă de modelul pe a cărui platformă este bazat, Opel Adam Rocks aduce noutăţi în materie de modele tematice şi cromatice. Practic, Rocks este şi numele echipării dedicate mini-crossoverului, echipare care se alătură celor deja existente pe Opel Adam: Jam, Glam şi Slam. 

Da, adică ai şi mai multe culori şi texturi din care să alegi, unele dedicate doar lui Adam Rocks. În plus, Adam Rocks vine în versiune standard cu acoperişul retractabil Swing Top. Este din material textil şi poate fi operat la viteze de până la 140 de kilometri pe oră. Şi, în ciuda faptului că este soft-top, izolează sonor mulţumitor de bine habitaclul în momentul rulării. 

Adam Rocks nu putea să nu se laude cu sistemul IntelliLink, a cărui compatibilitate cu sistemele Android şi iOS transformă ecranul de 7 inci într-un telefon capabil să te ghideze şi să-ţi comunice verbal mesaje. Sau e-mail-uri. De asemenea, prin intermediul softului de control vocal Siri Eyes Free, utilizatorul poate să dicteze, la rându-i, SMS-uri şi e-mail-uri. 

Pagini: 1 2 3 4

Citește și...


Comentarii
Inchide