Exclusiv  VW Golf 6 - test în Islanda

Un eveniment pe care eşti condamnat să-l ţii minte toată viaţa de jurnalist auto – lansarea unei noi generaţii de VW Golf. Adică noul VW Golf 6.

VW Golf 6 - test în Islanda VW Golf 6 - test în Islanda

Noul VW Golf 6. LiveDe obicei încep să scriu textul unui test drive la vreo 3-4 zile de la întâmplare, şi asta pentru că prefer să las puţin informaţiile la macerat. De această dată, însă, încalc regula, peste 5 ore voi pleca spre aeroport pentru a ajunge la Reykjavik, acolo unde a decis VW să pună la dispoziţia presei noul VW Golf 6 pentru test drive.

Sincer, nu sunt un fan al teoremei Golf, dar îi recunosc valabilitatea universală. Am încetat să mă mai gândesc la el o dată cu a treia generaţie, dar a venit a şasea generaţie. Cum este ea... ce e cu ea...

... după 5 ore şi 45 de minute de zbor aterizez departe şi plouă infernal şi pare a fi sfârşitul lumii, totul pare pregătit pentru o mare bătălie din trilogia cu inelul. Deja sunt nervos, doream să pun la lucru puţinul talent de fotograf pe care cred că-l am. Nu am nici o şansă, un cadru şi compromit o cameră de mii de euro definitiv la cum plouă pe aceste meleaguri. Unde voi întâlni prima oară noul VW Golf 6.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.