Ford Kuga vs Renault Koleos – Test în RO

Autor: Cosmin Iordache 17 sept. 2008 Teste comparative

Ford Kuga - date tehniceFord Kuga are un preţ aferent versiunii Trend cu tracţiune integrală de 22.650 de euro (fără TVA) şi beneficiază de 4 ani garanţie. Modelul de test în versiunea Trend avea ca opţional scaunele de piele, element ce mai adaugă la preţ încă 1.134 de euro, Pachetul Sezon ce includea acoperişul panoramic, încălzirea în scaune şi parbrizul cu barieră termică, care mai adaugă încă 1.000 de euro.

Renault Koleos costă 25.536 de euro (fără TVA), dar prezintă o ofertă mai generoasă, pentru aceşti bani clienţii primind echiparea de vârf Privilege şi 35 CP în plus. Modelul testat de noi a avut în plus Pachetul Silver (vopsea metalizată, faruri bi-Xenon şi sistem de spălare faruri) şi trapa cu acţionare electrică, elemente care mai încarcă nota cu încă 1.800 de euro.

Renault Koleos - fisa tehnica Un verdict categoric nu poate fi trasat, cele două modele adresându-se unor categorii de public distincte. În mediul urban şi pentru cei care pun mare preţ pe stil şi aparenţe, decizia potrivită nu poate fi decît Ford Kuga. În schimb, Renault Koleo este mai adecvat pentru o familie care are nevoie de un caracter practic pronunţat şi preferă ieşirile dese în natură, forţând graniţele spaţiului rutier amenajat.

 

Un comparativ amplu între cei doi pretendenţi şi cel mai bine vândut omolog, VW Tiguan, puteţi citi în numărul de octombrie al revistei ProMotor.

Pagini: 1 2 3

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...
Tags:



Comentarii
Inchide