ProMotor la GM Powertrain Europa

Promotor va fi prezent la Torino, la invitaţia celor de la GM România, pentru a testa o serie de sisteme hibride şi tehnologii neconvenţionale.

[...]
Dacia Logan MCV GPL - calcule finale

Ultimele calcule, care includ şi costurile cu reviziile, nu schimbă prea mult concluziile anterioare referitor la rentabilitatea modelului Dacia Logan MCV GPL. Totuşi, există un "călcâi…

[...]
BMW "What's Next Tour" 2008
BMW "What's Next Tour" 2008

Află care sunt impresiile lui Ivan Paul Ştefan, unul dintre câştigătorii invitaţiilor la evenimentul "What's Next Tour", oferite de BMW şi promotor.ro.

[...]
Dacia Logan MCV GPL - ultima etapă

Drumul până acasă şi înapoi de Paşti m-a costat aproape 400 RON, din care costurile pentru GPL au reprezentat sub 350 RON. Consumul mediu în cei peste 1.500 km s-a cifrat la 9,5 litri/100…

[...]
Dacia Logan MCV GPL - a doua etapă

Dacă am considera un tarif mediu pentru taxiuri de 1,5 lei/km, cam cât credeţi că v-ar costa o tură prin Maramureş? Vă spun eu - mult mai scump decât cu Dacia Logan MCV GPL!

[...]
Dacia Logan MCV GPL - prima zi de drum

În prima etapă a drumului, traseul Bucureşti – Cluj Napoca, Dacia Logan MCV GPL a consumat un plin de GPL (aproximativ 45 de litri), într-un ritm de mers rapid, traficul fiind aglomerat…

[...]
Dacia Logan MCV GPL - primele impresii

Dacia Logan MCV este un automobil foarte bun pentru satisfacerea nevoilor de transport şi spaţiu ale unei familii. Chiar şi într-un trafic supraaglomerat, ca şi cel din capitală.

[...]
Dacia Logan MCV GPL - comparaţii în gamă

De Paşti voi merge acasă, la Sighetu Marmaţiei. Ceea ce înseamnă un drum de aproape 1.500 km dus-întors. Pe care l-aş putea face cu trenul sau cu maşina. Ghici ce am ales?

[...]
Dacia Logan MCV GPL - test de consum

Vom afla răspunsul la această întrebare cu ocazia unui test de 2.000 km în ţară, cu ocazia Sărbătorilor de Paşti, la bordul unui model Dacia Logan MCV 1.6 MPI GPL.

[...]
GPS - sistemul de navigaţie SMAILO

În weekendul care tocmai a trecut am pus la încercare sistemul de navigaţie GPS Smailo. În traficul din Bucureşti, acesta s-a descurcat bine şi putem spune că primele impresii sunt pozitive.

[...]