Prezentare video Renault Captur E-Tech Plug-in hybrid RS Line

Autor: ProMotor 24 mai 2022 Video
Prezentare video Renault Captur E-Tech Plug-in hybrid RS Line

Versiunea E-Tech Plug-in hybrid Beneficiază de toate atuurile modelului Captur: design și experiență la bord personalizabile; tehnologie de avangardă, cu cel mai mare ecran în segmentul său.

Pionier pe piața SUV-urilor mici, Renault Captur s-a vândut în 1,2 milioane de unități de la lansarea sa în 2013, devenind rapid cel mai bine vândut model din clasa sa în Europa.

VIDEO

Într-un sector care a devenit extrem de competitiv, noul Captur s-a reinventat fără să piardă identitatea unică care a făcut din modelul original un asemenea succes.

Cu un nou look atletic și dinamic, un interior și mai primitor și mai practic și stabilirea unui nou standard tehnologic, Noul Renault Captur este mai matur și mai modern ca niciodată.

Captur a fost unul dintre modelele cheie din planul strategic Drive the Future al Renault anunțat încă de acum câțiva ani, datorită, în mare parte, statutului său de produs cu adevărat global. Nu numai că este vândut pe toate continentele, dar este fabricat și în China, o piață cheie pentru Renault.

Captur este important din punct de vedere tehnologic, deoarece îndeplinește cei trei piloni ai mobilității viitorului: propulsie electrică, acesta fiind primul model Renault care a beneficiat de motorul hibrid plug-in E-TECH.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide