Cum te fură mecanicii la service? Descoperirile făcute de Registrul Auto Român

Au fost verificate 891 de service-uri auto, sancţiunile depăşesc valoarea de 1.200.000 lei.

Cum te fură mecanicii la service? Descoperirile făcute de Registrul Auto Român Cum te fură mecanicii la service? Descoperirile făcute de Registrul Auto Român

Registrul Auto Român a desfăşurat, în ultimele două luni, acţiuni de control care au vizat activitatea service-urilor auto. Sancţiunile contravenţionale aplicate ca urmare a acestor controale depăşesc valoarea de 1.200.000 lei.

În cadrul acţiunilor de control au fost verificate 891 de service-uri auto. Inspectorii Departamentului Supraveghere Piaţă au constatat următoarele neconformităţi:

- lipsa autorizaţiei tehnice de funcţionare

- comercializarea unor componente provenite din procesul de dezmembrare a sistemelor de frânare şi direcţie

- utilizarea în procesul de reparaţii a unor componente provenite din procesul de dezmembrare a autovehicule, fără a avea acceptul proprietarului autovehiculului reparat

- lipsa inspecţiilor finale care să demonstreze conformitatea lucrărilor de reparaţii efectuate

Ca urmare a neconformităţilor constatate, inspectorii Registrului Auto Român au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 1.229.000 lei, informează RAR prin intermediul paginii de Facebook.

Citeşte şi:

Cum se foloseşte navigaţia în maşină după data de 12 octombrie. Tutorial oferit de Poliţia Română

Aproape 300.000 de euro câştigaţi în doar o lună din comerţul cu „autoturisme de mare putere" la mâna a doua. Care este „reţeta”

Video cu şoferiţa de Porsche în momentul când loveşte troleibuzul cu 130 de km/h

Ameninţările s-au concretizat. Ce s-a întâmplat cu agentul care a filmat fostul consilier PSD în timp ce înjura poliţiştii - FOTO-VIDEO

Un nou examen medical pentru şoferi. Dacă nu treci testul, rămâi fără permis

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.