De ce se aburesc farurile maşinii - VIDEO

Este o reacţie normală, iar condensul dispare de obicei odată ce farul se încălzeşte.

De ce se aburesc farurile maşinii - VIDEO De ce se aburesc farurile maşinii - VIDEO

Farurile maşinii se aburesc de cele mai multe ori din cauza condensului care apare la diferenţele mari de temperatură între exteriorul şi interiorul farului.

Este o reacţie normală, iar condensul dispare de obicei odată ce farul se încălzeşte suficient de la căldura emanată de bec. Dacă însă umezeala din far persistă după o săptămână, de exemplu, poate fi o fisură sau farul ar putea fi dezlipit.

Ce este de făcut

Verifică supapele de aerisire a condensului pe care fiecare far le are. Acestea nu trebuie să fie înfundate. De asemenea, garnitura trebuie să fie aşezată corespunzător, şi în stare bună. Becul trebuie să fie fixat bine în carcasă pentru a nu exista probleme cu etanşeitatea

În cazul în care farul are apă trebuie demontat, golit şi apoi uscat

Pentru ca problema să nu persiste cea mai bună soluţie este schimbarea farului. De multe ori, soluţiile aftermarket sau de la dezmembrări sunt mai ieftine decât ai crede.

Cei care vor să rezolve problema ei înşişi au la dispoziţie mai jos un tutorial

VIDEO

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.