Ministrul Sănătăţii a schimbat condiţiile pentru obţinerea sau reînnoirea permisului de conducere

Condiţiile pentru obţinerea sau reînnoirea permisului de conducere au fost modificate printr-un ordin al Ministrului Sănătăţii, informează Mediafax.

Ministrul Sănătăţii a schimbat condiţiile pentru obţinerea sau reînnoirea permisului de conducere Ministrul Sănătăţii a schimbat condiţiile pentru obţinerea sau reînnoirea permisului de conducere

Condiţiile pentru obţinerea sau reînnoirea permisului de conducere au fost modificate printr-un ordin al Ministrului Sănătăţii, informează Mediafax.

Astfel, solicitanţii care prezintă deficienţe profunde de auz trebuie să-şi echipeze maşinile cu oglinzi mai mari.

Ordinul a fost publicat în Monitorul Oficial.

Modificările sunt următoarele:

"Pct. 2.3: Solicitanţii care prezintă hipoacuzie profundă bilaterală care nu poate fi corectată la nicio ureche pot fi încadraţi doar în grupa 1 dacă vehiculul dispune de oglinzi mai mari.

Pct.2.4.: Pentru solicitanţii care prezintă hipoacuzie cu sau fără corecţie protetică, după caz, şi care solicită permis auto pentru grupa 1 se eliberează avizul apt/apt condiţionat, cu recomandarea echipării autovehiculului potrivit prevederilor pct. 2.3.", se arată în ordinul Ordinul 1049/2019 al ministrului Sănătăţii.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.