Obişnuieşiti să îţi pierzi cumpătul în trafic? Iată care sunt amenzile pentru gesturi obscene

Şoferii care obişnuiau să înjure în trafic sau să facă semne obscene ar putea plăti scump aceste gesturi.

Obişnuieşiti să îţi pierzi cumpătul în trafic? Iată care sunt amenzile pentru gesturi obscene Obişnuieşiti să îţi pierzi cumpătul în trafic? Iată care sunt amenzile pentru gesturi obscene

Obişnuieşiti să îţi pierzi cumpătul în trafic? În cazul ăsta e bine să ştii că în 2018 senatorii au validat un proiect de lege care măreşte amenzile pentru tulburarea ordinii publice. Proiectul vizează modificarea art. 3 din Legea nr. 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Şoferii care obişnuiau să înjure în trafic sau să facă semne obscene ar putea plăti scump aceste gesturi. Astfel, cei care săvârşesc gesturi obscene în public, proferarea de injurii, ameninţări cu acte de violenţă, risă amenzi de la sume cuprinse între 400 şi 1.200 de lei.

Citeşte şi:

Cum se foloseşte navigaţia în maşină după data de 12 octombrie. Tutorial oferit de Poliţia Română

Aproape 300.000 de euro câştigaţi în doar o lună din comerţul cu „autoturisme de mare putere" la mâna a doua. Care este „reţeta”

 

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.