(P) Garmin Romania: Peste 30 de zile și 130 de produse la reducere

Autor: ProMotor 14 nov. 2022 Utile
(P) Garmin Romania: Peste 30 de zile și 130 de produse la reducere

Garmin Romania dă startul perioadei de reduceri pe 11 noiembrie. Flash Sale va include cele mai dorite produse, cu reduceri de până la 40%. În plus, campania de promoții se va prelungi până în luna decembrie, cu noi discount-uri pentru ceasuri, dar și gadget-uri pentru ciclism, navigație, pescuit, scufundări, hiking, golf, și chiar device-uri pentru copii.

Flash Sale: 11 – 18 noiembrie

Reducerile flash debutează vineri, 11 noiembrie, ora 10:00, în campanie fiind incluse cele mai dorite produse Garmin, precum ceasuri din seria fenix 6, Venu sau Enduro. Totodată și Campervan, gadget-ul pentru aventurile cu rulota, va avea un preț special. Cea mai mare reducere aplicată este de 42% pentru mai multe modele din gama Venu, smartwatch-uri ce monitorizează activitatea fizică, dar și starea generală de sănătate.

Lista completă a produselor incluse în campania de Promoții Flash va putea fi regăsită pe site, începând cu 11 noiembrie. Toate discount-urile sunt valabile exclusiv pe garmin.com, în limita stocurilor disponibile.

Holiday Sale: 15 noiembrie – 27 decembrie

Din 15 noiembrie, Garmin dă startul Reducerilor de Sărbători, o campanie extinsă de discount-uri, ce va include peste 100 de produse. Reducerile se vor aplica pentru dispozitive selecționate din gamele de smartwatch-uri, dar și pentru gadget-uri utile amatorilor de alergare, ciclism, navigație, scufundări, pescuit sau golf.

Printre produsele vedetă ale acestei perioade de reduceri, se numără:

  • gama fenix 6 (variantele Pro și Solar), smartwatch-uri robuste cu GPS pentru activităţi multisport, cu funcţii complexe și statistici complete despre activitatea fizică și starea de sănătate. Ceasurile includ și funcțiile Music, respectiv Garmin Pay, ce permit mai multă libertate de utilizare în timpul activităților sportive.
  • produse din gama Forerunner, precum Forerunner 45, 245, 745 sau 945, create pentru alergătorii pasionați sau profesioniști. Acestea au statistici complexe care susțin antrenamentele, precum pulsul măsurat la încheietură, dinamica alergării, VO2 Max, sugestii pentru exerciții zilnice sau durata de timp necesară recuperării.
  • gama Vivoactive se poate transforma într-un cadou inspirat de sărbători pentru cei care au un stil de viață sănătos și integrează sportul în obiceiurile lor. Cu un look fresh și versatil, acest smartwatch este ușor de purtat și în timpul zilei, iar datorită conexiunii cu telefonul mobil, transmite notificări pentru apeluri, alerte din social media sau mesaje. În plus, funcția Garmin Pay permite plata la magazine direct cu ceasul.
  • vívofit® jr. este un tracker de fitness dedicat celor mici, care le oferă motivația de a se mișca în fiecare zi, printr-o experienţă interactivă în care fiecare pas deblochează diverse aventuri educative în aplicaţie.
  • pentru cei care duc pasiunea pentru sport la următorul nivel, gamele Instinct, Descent, Approach sau quatix au prețuri speciale până la finalul lunii decembrie.
  • produsele pentru cicliști întregesc lista, cu gamele Rally, Varia și Edge. De la contoare de putere pentru pedale, la radare retrovizoare și ciclocomputere, acestea vor completa cu succes kit-ul oricărui ciclist profesionist sau amator.

Lista completă a produselor reduse de Sărbători va putea fi regăsită pe site, începând cu 15 noiembrie. Toate discount-urile sunt valabile exclusiv pe garmin.com/ro-ro, în limita stocurilor disponibile.

Garmin Romania oferă o experiență desăvârșită cu ajutorul echipei de specialiști care ajută cu informații despre produse și comenzi, precum și suport pentru achiziția de noi dispozitive, reparații, manuale sau software. Centrul de asistență (service și suport) este disponibil pentru toți clienții din România, în limba română.

Serviciul este disponibil 24/7 pe https://support.garmin.com/ro-RO/ și de luni până vineri, telefonic, la 0800360038 (apel gratuit).

Garmin a revoluționat viața plină de aventură, adrenalină și curaj a atleților și pasionaților de sport din întreaga lume. Dedicată produselor ce sporesc performanța, dar și siguranța, echipa Garmin oferă tuturor șansa de a se depăși pe sine, în orice moment. 

Garmin Ltd. este incorporată în Elveția, cu filiale în USA, Taiwan și Marea Britanie. Garmin și fēnix sunt mărci înregistrate, iar Garmin Pay, PacePro și Connect IQ sunt mărci ale Garmin Ltd.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Garmin



Comentarii
Inchide