Cea mai ieftină Skoda Octavia vRS de pe OLX. Mașina preferată a familiștilor costă foarte puțin dar are o problemă

Autor: ProMotor 26 feb. 2021 Second-hand

Skoda Octavia vRS se vrea o alternativă mai ieftină la un automobil de performanță. Primul model de acest fel de la Skoda a fost o afacere încă de la lansare.

Skoda Octavia vRS îmbină nevoile șoferilor familiști care caută o mașină cu portbagaj mare, cu cele ale șoferilor care vor o mașină (mai sportivă) cu ceva mai mulți cai putere.

Un astfel de exemplar se vinde în acest moment cu doar 2.000 de euro. Totuși, mașina are câteva defecte. Dacă dintr-un anumit unghi mașina pare a fi în regulă, dacă ne învârtim ușor pe lângă ea vedem că pe partea cealaltă mașina este foarte zgâriată. Atât de zgâriată încât pare că a fost implicată într-un accident.

Skoda Octavia vRS 2.0 TFSI 200CP (2007) preț – 2.000 de euro

Intră în GALERIA FOTO

Proprietarul amintește în anunț că mașina a fost adusă din Germania, dar nu menționează de ce este atât de zgâriată pe o parte.

Această Skoda Octavia vRS fabricată în anul 2007 dispune de un motor pe benzină 2.0 TFSI care produce 200 de CP. Mașina are cutie de viteze manuală (6+1) și un rulaj de 166.000 de km. Lista de dotări cuprinde un interior din piele artificială și piele întoarsă cu sigla VRS și volan sport piele perforată VRS. De asemenea, la interior se remarcă plafonul negru și pedalele din aluminiu.

Pe mașină mai există faruri xenon adaptiv, geamuri electrice față-spate, pilot automat, 10xAirbag, ABS, ESP, dublu climatronic, încălzire în scaune și banchetă, senzori de parcare spate cu afișaj, cotieră centrală față – spate și oglinzi electrice încălzite.

Despre Skoda vRS

Denumirea VRS vine de la „Victory Racing Sport”. Cu toate acestea, Skoda folosește vRS doar în anumite țări, pe când în altele folosește doar RS.

Modelele de performanță ca parte a familiei Skoda datează din anul 1930. În epoca modernă, partea RS a numelui modelului pentru „Racing Sport” și datează de la mijlocul anilor 1970. Skoda Octavia vRS a fost descris la momentul lansării ca fiind ”elegant, dinamic, captivant și practic”. Are cam tot ce ți-ai putea dori de la o mașină; atracție estetică, manevrabilitate și o gamă largă de caracteristici practice, dar și motoare mai puternice.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: olx.ro



Comentarii
Inchide