Cum arată Dacia Dokker rulotă, cu care poți să pleci în vacanță fără să fii nevoit să plătești cazare?

Autor: Elena Luchian 06 iul. 2020 Știri auto

Dacia transformată în rulotă este pentru cei care au decis să evite resort-urile aglomerate, hotelurile cu sute de camere și locațiile ultra-populate. Cum arată o Dacia Dokker cu care poți să pleci în vacanță fără să fii nevoit să plătești cazare?

GALERIE FOTO

Pentru cei care caută o variantă de vacanță low cost, există o soluție inedită. Este vorba despre Dacia Dokker transformată în rulotă.

Dokker are un preț de pornire de 14.650 de euro în România și de 11.726 în Spania. O investiție care pare să merite din plin. Cu atât mai mult cu cât vehiculul poate fi transformat într-o rulotă. Camper-ul cu logo-ul producătorului de la Mioveni a fost construit de o companie spaniolă, specializată în astfel de modificări, scrie site-ul floteauto.ro.

Evident, rulota Dacia nu va oferi confortul disponibil la bordul rulotelor obișnuite, care oferă spațiu de dormit, o bucătărie improvizată și o baie veritabilă. Dar este clar că folosește din plan spațiul pe care îl are la dispoziție.

Cum a fost transformată Dacia Dokker în rulotă?

Spaniolii au înlocuit bancheta cu trei locuri cu una cu două. Al treilea loc a fost a devenit acum spațiu de depozitare. Sunt stocate acolo o măsuță și două scaune, pentru ca turiștii să poată lua oricând masa la iarbă verde sau pe plajă.

În spatele scaunelor și-au făcut loc o chiuvetă și un rezervor de apă de 38 de litri. Apar acolo și un frigider și o plită. Iar cine vrea să facă duș în aer liber, are această posibilitate.

Când toate acestea nu mai sunt folosite, spațiul se poate transforma într-un pat în care încap lejer două persoane.

Pe acoperișul vehiculului, a fost montat un panou cu celule fotovoltaice pentru a asigura stocul de energie necesar pe durata campării.

Dacia Dokker astfel transformată poate fi închiriată cu prețuri cuprinse între 70 și 80 de euro pe zi.

VIDEO:

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide