Infiniti va prezenta conceptul Q50 Eau Rouge la Detroit. UPDATE

Autor: Oraan Mărculescu 13 ian. 2014 Concepte auto

Update: Cu puţin timp înaintea lansării, oficialii Infiniti revin cu detalii despre conceptul Q50 Eau Rouge: conform japonezilor, conceptul ţinteşte către un viitor model de serie care va dispune de o putere de peste 500 CP şi un cuplu maxim de peste 800 Nm.

În cazul în care prototipul se va materializa într-un model produs în serie, noul BMW M3 va avea parte de concurenţă acerbă din partea rivalului său nipon.

Bazat pe sedanul premium Q50 lansat la Salonul Auto de la Geneva 2013, cel mai nou concept Infiniti mizează pe impresia artistică şi primeşte un kit de caroserie puternic influenţat de implicarea Infiniti în Formula 1, în parteneriat cu Red Bull.

Drept urmare, kitul de caroserie este ticsit cu componente din fibră de carbon, de la spoilerele faţă şi spate la pragurile laterale, până pe carcasele oglinzilor laterale. Conform Infiniti, singurele elemente rămase nemodificate faţă de versiunea Q50 de serie sunt profilele uşilor şi plafonul.

Conceptul mai dispune de un set de jante forjate de 21 de inci şi un sistem de evacuare sport care domină partea din spate. Deocamdată nu există informaţii despre performanţele conceptului, însă acestea urmează să fie dezvăluite odată cu prezentarea conceptului la Salonul Auto de la Detroit 2014.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide