A fost descoperită filmarea pierdută cu Paul Walker – VIDEO

Autor: Marius Vișan 07 apr. 2016 Știri auto
A fost descoperită filmarea pierdută cu Paul Walker – VIDEO

 


Postul GTChannel a descoperit câteva secvenţe video nepublicate cu Paul Walker în timp ce conduce un Nissan GT-R tunat de o firmă japoneză. 

Filmarea a fost făcută în 2011, când Paul Walker a vizitat un atelierul de tuning din Japonia, GTChannel publicând pentru prima dată aceste secvenţe care au fost considerate pierdute. 

Aşezat în spatele volanului unui Nissan GTR de 600 de CP, Walker savurează din plin plimbarea, lăudând performanţele maşinii spunând: „face tot exact aşa cum îţi doreşti.” 

Paul Walker, actorul faimos pentru rolul lui din filmele Fast and Furious, a murit într-un accident de maşină pe data de 30 noiembrie 2013, în timp ce se deplasa spre o acţiune caritabilă pentru Reach Out Worldwide. 

Walker se afla într-un Porsche ca pasager când şoferul a pierdut controlul maşinii, izbind-o cu putere de un stâlp apoi de un copac. Maşina a luat foc şi a explodat, omorând instantaneu pasagerii.

Walker, în vârstă de 40 de ani, a lasat în urma lui o fetiţă de 15 ani, dar şi o moştenire uriaşă, datorată aproape exclusiv rolului său din franciza Fast and Furious, acolo unde mânuia maşinile cu precizie de expert.


 

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide