Cum ar fi ca maşina ta să ajungă în mâinile celor de la ISIS? I s-a întâmplat unui american

Autor: Marius Vișan 15 dec. 2015 Știri auto

Acum aproape un an de zile un instalator din Texas şi-a schimbat Fordul, vechi de zece ani, la un dealer local. Maşima era folosită ca automobil de serviciu şi avea inscripţionată pe ea numele firmei. Mare a fost surprinderea texanului să-şi vadă fosta maşină, după tot acest timp, în mâinile extremiştilor islamici din Siria, informează esquire.com. Poza cu automobilul în cauză a devenit virală pe internet, iar în ea se pot vedea, pe lângă armele care au fost montate de terorişti, numele firmei şi numărul de telefon.

Se pare că texanul a încercat să-şi dezlipească stickerele atunci când a dus maşina la schimb, dar dealer-ul i-a spus să le lase pentru a nu dezlipi şi vopseaua, şi l-a asigurat că acestea vor fi dezlipite de personalul autorizat al firmei. Dealer-ul nu a mai dezlipit stickerele şi a vândut maşina mai departe unei alte firme din Turcia, automobilul ajungând de aici în Siria. 

Citeşte şi GALERIE FOTO. Primul van Dacia nu a fost Lodgy. Vă prezentăm Nova MPV

Citeşte şi VIDEO. Şi-a luat un M3 de 50.000 de lire, dar nu ştia cine a condus-o înaintea lui

Poza care a făcut inconjorul interentului i-a afectat afacerea, firma primind aproximativ 1000 de telefoane pe zi, unele fiind chiar ameninţări, de la diverse persoane. Acum, texanul a dat în judecată dealer-ul şi cere despăgubiri de un milion de dolari. 

Citeşte şi FOTO Carburantul de 84,9 lei litru din România

Citeşte şi Numerele auto între YAD şi SEX. JOS e interzis, SUS e permis, COW n-ai voie, BOU ajunge pentru toţi

Citeşte şi GALERIE FOTO Dacia 1310 TS – Cea mai luxoasă maşină produsă în Epoca de Aur

Citeşte şi Uite folia, nu e folia! Ce s-a întâmplat cu maşina de poliţie cu folie închisă la culoare pe geamuri

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide