Jaf ca-n Evul Mediu pe o şosea din RUSIA – VIDEO

Autor: Marius Vișan 14 aug. 2017 Știri auto

Un clip filmat pe drumurile din Rusia ne arată un scenariu înfricoşător.

Nişte hoţi înarmaţi cu bâte, blochează un drum şi ameninţă şoferul unei maşini care trecea în acel moment pe acolo. 

Încărcat pe canalul YouTube RoadCams, acest videoclip arată doi bărbaţi care blochează cu o dubiţă un drum neasfaltat.

Şoferul care trecea în acel moment pe acolo este forţat să oprească, iar un bărbat care ţine în mână o bâtă vine ameninţător spre fereastra maşinii. Şoferul dă în spate, iar hoţul sare în faţa maşinii. 

În acest timp al doilea hoţ ia şi el o bâtă şi se îndreaptă spre victimă.

În cele câteva secunde în care hoţii atacă pe flancuri, şoferul reuşeşte să se stoarce printre ei şi maşină care bloca drumul, şi fuge. 

Undeva în fundal se văd alte maşini trecând pe şosea. Asta ne face să ne gândim că locul în care acţionează aceşti hoţi nu este chiar în mijlocul pustietăţii. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide