Nereguli uriaşe descoperite la târgul de maşini Autovit

Autor: ProMotor 12 feb. 2016 Știri auto

Poliţia Locală Sector 4 i-a verificat pe comercianţii de la Târgul de maşini Autovit şi a aplicat 56 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 148.600 lei.

Pentru lipsa acordurilor de funcţionare, a documentelor de provenienţă a mărfurilor, a certificatului constatator pentru punctul de lucru, a Registrului unic de control, pentru neafişarea datelor de identificare a societăţii şi a orarului de funcţionare, au fost aplicate 56 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 148.600 lei.

„Cei care expun spre comercializare mărfuri în acest Târg trebuie să înţeleagă că nu mai tolerăm abateri de la desfăşurarea în mod civilizat şi legal a activităţilor. Conştientizăm că pentru mulţi dintre ei aceasta reprezintă singura sursă de venit, însă, trebuie să înveţe să respecte normele de civism, cât şi pe ceilalţi membri ai comunităţii, deranjaţi de faptul că pe perioada desfăşurării Târgului, au disconfort în trafic sau achiziţionează produse de o calitate îndoielnică. Treptat, sub atenta monitorizare pe care am impus-o din partea Poliţiei Locale Sector 4, sunt convins că cei care vând săptămânal în Târgul Autovit vor înţelege să se alinieze standardelor impuse de legislaţia în vigoare în ceea ce priveşte desfăşurarea unor astfel de activităţi”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

 


Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:



Comentarii
Inchide