Veşti bune pentru posesorii de maşini electrice din România

Autor: Marius Vișan 25 aug. 2016 Știri auto

 


Reţeaua de încărcare a maşinile electrice din România s-a extins cu noi puncte de încărcare în oraşe precum Constanţa, Sibiu, Deva, Piteşti, Iaşi şi Arad. Instalarea noilor puncte s-a făcut în perioada iulie-august 2016, mulţumită ‪‎parteneriatului ‬dintre Renovatio şi Kaufland România.

Pornirea sau oprirea ‪‎sesiunii‬ de încărcare se face cu ajutorul unui card, disponibil ‪‎gratuit‬ la biroul de ‪‎relaţii‬ cu clienţii al magazinelor Kaufland. Cardul poate fi solicitat şi online, completând formularul de pe site-ul www.e-charge.ro.

Staţiile instalate au o putere de încărcare de până la 22 kW. Sunt prevăzute cu prize AC Type 2 şi pot încărca orice tip de maşină electrică sau hibridă plugin folosind cablul din dotarea maşinii.

Reţeaua Renovatio e-charge ajunge astfel la 11 puncte de încărcare, dintre care, cele din Bucureşti, Kaufland – Bardu Văcărescu, Ploieşti, Kaufland – Republicii, Timişoara, Kaufland – Damaschin Bojinca, fiind prevăzute cu staţii de încărcare Fast Charge. 

Planurile de dezvoltare Renovatio cuprind o reţea de minim 50 de puncte de încărcare Fast Charge, asigurând mobilitate electrică în marile oraşe ale României şi de-a lungul coridoarelor pan-europene ce traversează ţară noastră. 

 


 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide