Vezi cum arată cea mai mare benzinărie din ţară – FOTO

Autor: Mediafax 25 iul. 2017 Știri auto

Cea mai mare staţie de carburanţi din ţară s-a deschis pe Drumul Naţional 1, lângă Ploieşti, investiţia realizată în mai puţin de un an ridicându-se la 2 milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX, citând reprezentanţii companiei.

Potrivit unui comunicat de presă transmis corespondentului MEDIAFAX de reprezentanţii companiei Neptun SA, noua staţie de carburanţi se află lângă Ploieşti, pe DN 1, la kilometrul 68, pe partea dreaptă a sensului de mers Braşov – Bucureşti.

Construcţia benzinăriei ETU Oil&Gas a fost realizată în aproximativ 9 luni, fiind cea mai mare din ţară.

„Spaţiul comercial se întinde pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi (magazin şi zona bar), platforma şi parcare se întinde pe 5.200 de metri pătraţi, fiind 6 locuri pentru autocare şi 30 de locuri locuri autoturisme, 4 pompe de autoturisme, 2 pompe pentru tiruri şi 1 skid GPL”, se arată în comunicatul citat.

Pe lângă staţia de carburanţi, a fost amenajat şi un market şi o terasă, fiind create 16 locuri de muncă. Investiţia totală se ridică la 2 milioane de euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide