Facelift de 2013 pentru Nissan Micra

Autor: Oraan Mărculescu 05 iun. 2013 Prezentări

După trei ani de la lansarea ultimei generaţii Nissan Micra, iată că a venit timpul pentru un facelift, noul Nissan Micra facelift urmând a fi inaugurat oficial la Salonul Auto Frankfurt 2013.

Citadina japonezilor are multe de oferit, dar, cu toate acestea, până acum succesul lui Micra pe plan european a fost modest, Nissan fiind perceput mai degrabă drept o marcă specialistă în crossover-uri şi SUV-uri.

O dată cu faceliftul, Nissan Micra devine mai ”tupeistă”, partea frontală având un design puternic modificat, influenţat destul de vizibil de Qashqai: farurile înainte rotunde au acum o formă mai complexă, iar grila şi spoilerul exprimă o personalitate accentuată, precedentul Micra plătind tribut stilului oarecum banal.

Spatele, în schimb, este mult mai puţin modificat, remarcându-se doar redesenarea interioară a stopurilor şi modificarea părţii inferioare a hayonului, pentru un acces mai facil al bagajelor. Interiorul are acelaşi layout al comenzilor, dar gurile centrale de ventilaţie nu mai sunt rotunde, iar opţional se poate alte sistemul multimedia NissanConnect, cu display tactil de 5.8 inci.

Motorizările rămân aceleaşi, ambele pe benzină: 1,2 litri de 80 CP şi 1.2 DIG-S, cu turbo, dezvoltând 98 CP şi anunţând un consum mediu de numai 4,1 litri/100 km. Preţurile noului Nissan Micra facelift urmează să fie comunicate în toamnă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide