Oameni şi maşini: O Honda Odyssey cu personalitate

Autor: ProMotor 02 sept. 2013 Tuning auto

Exemple de tuning a la Japonia pentru Honda Odyssey au tot fost şi probabil nu vor înceta să apară, însă puţine reuşesc să atragă atenţia.

Makoto Fujikura este proprietarul unui model Honda Odyssey RB1, pe care a avut grijă să o lase pe mâna tunerilor de la OTAS. Scopul? O transformare radicală care să facă din monovolumul banal o maşină cu un caracter puternic, aşa cum au aflat cei de la StanceNation.

Întâi s-a lucrat la capitolul aspect exterior, lucru dovedit de kitul de caroserie cu spoilere şi elemente decorative agresive. Iar la interior, accentul s-a pus pe personalizare, pe combinaţii stridente de alb şi mov şi pe un sistem audio realizat la comandă.

Unghiul de cădere al roţilor a fost şi el modificat pentru o postură mai „nervoasă” în vreme ce evacuările finale au primit o formă…să spunem neconvenţională. Japoneza a mai primit şi un set de jante Work Emotion CR Kai Kawami de 19 inci.

Aşadar, mai e această Honda Odyssey o maşină dedicată familiei? Noi spunem că nu, dar suntem curioşi ce părere aveţi şi voi despre transformarea suferită de monovolum. Vi se pare reuşită?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide