Oameni şi maşini: Un pasionat din Cape Town şi al său Mustang Boss

Autor: ProMotor 16 sept. 2013 Tuning auto

Cei de la Petrolicious au intrat în contact cu Rui Esteves, un locuitor din Cape Town, Africa de Sud, care acum 12 ani a pus mâna pe un model pe cât de rar pe atât de impresionant: Boss 302 Mustang, model 1970.

Născut din rivalitatea CamaroMustang, modelul Boss 302 a fost dotat cu un V8 de 4,9 litri de 290 CP, ce favoriza o accelerare de la 0 la 100 km/h în 6,9 secunde.

Povestea lui Rui şi a maşinii s-a înfiripat acum mai bine de un deceniu, când actualul proprietar a văzut un anunţ din care reieşea că un Mustang Boss 302 este pus la vânzare.

Sceptic, acesta a bătut drumul până la casa celui care căuta să vândă maşina, şi după o scurtă inspecţie s-a convins de autenticitatea modelului dar şi de numărul mic de kilometri înregistrat în bord: 61.155.

Fără să stea pe gânduri, acesta a pus banii jos şi a reuşit să-i ia faţa unui colecţionar bogat, doar prin simplul fapt că a fost primul care a sunat să se intereseze de maşină. O mică galerie foto cu bijuteria regăsiti în galeria foto de mai sus.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide