Un alt fel de Carbonado: Lamborghini Huracán by Mansory

Autor: Andrei Ştirbu 21 sept. 2015 Tuning auto

Mansory, suspectul de serviciu atunci când vine vorba de modificări aduse unor maşini despre care cu greu crezi că ar mai avea nevoie să fie modificate, ne arată la ce a mai lucrat în ultimul timp. 

Continuând proiectul la care a lucrat la începutul anului (un Huracán cu 850 CP), Mansory a vrut să meargă un pic mai departe. Prin urmare, a reuşit să scoată 1.250 de cai-putere din V10-ul de 5,2 litri (şi un cuplu de 1.000 de Newtoni-metru), suficient cât mezinul Lambo să sprinteze de la 0 la 100 km/h în 2,7 secunde şi până la o viteză maximă de peste 340 km/h. 

În completarea modificărilor aduse motorului, Mansory şi-a dedicat expertiza şi pentru a îmbunătăţi tot ceea ce ţine de exterior. O caroserie din fibră de carbon este mai uşoară, iar decupajele ei au sporit cantitatea de aer care ajunge la motor. Huracán este acum cu 30 de milimetri mai lat în faţă şi cu 40 mm în spate, fiind încălţat cu jante de 20 de inci pe puntea faţă şi cu roţi de 21 de inci diametru pe puntea posterioară. 

În rest, Alcantara, pedalier din aluminiu, ornamente din fibră de carbon şi un nume lipsă. După experienţele Carbonado sau Torofeo, noi suntem OK cu asta, Mansory.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide