Mansory transformă Lamborghini Huracán într-o bestie cu nume hilar

Ştii momentul acela când îţi place atât de mult proiectul tău, încât îi dai un nume cel puţin hilar? Fă cunoştinţă cu Mansory Torofeo.

Mansory transformă Lamborghini Huracán într-o bestie cu nume hilar Mansory transformă Lamborghini Huracán într-o bestie cu nume hilar

Băieţii de la Mansory sunt cât se poate de serioşi atunci când se pun pe treabă - puţine produse ies din mâna lor arătând... decent. Iar unele sunt, pur şi simplu, de vis. Apoi vin şi acele proiecte care, indiferent cât de intimidante estetic şi tehnic sunt, ajung să-ţi stârnească mici chicoteli. 

De exemplu, uită-te la acest Lamborghini Huracán LP 610-4. Pornind de la un proiect anterior - botezat MH1 -, Mansory a făcut modificări serioase, atât estetic cât şi pe partea de performanţe. Rezultatul este un Huracán al cărui V10 livrează circa 1.000 de cai-putere şi 1.000 de Newtoni-metru. Rezultatul - 0-100 km/h în 2,7 secunde şi o viteză maximă de 340 km/h. 

Agresivitatea este transmisă şi prin kitul exterior, care lăţeşte cu 30 de milimetri partea frontală şi cu 40 de milimetri partea posterioară a lui Huracán. Iar fiecare componentă a caroseriei joacă, evident, rol aerodinamic. La interior, Huracán primeşte o nouă tapiţerie pentru scaune şi ornamente cu fibră de carbon.

Fără îndoială că s-au făcut eforturi considerabile pentru a scoate în evidenţă (şi mai mult) un Huracán. Eforturi care se diminuează mult atunci când auzi că proiectul este botezat Torofeo - probabil o combinaţie între „torro” şi „trofeo”. Torofeo. Lamborghini Torofeo. 

E mai bine decât Carbonara, oricum. Pardon, Carbonado.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.