Cum arată Dacia Duster după o expediție de 24.000 de kilometri în Siberia

Autor: Elena Luchian 04 feb. 2020 Știri auto

Dacia Duster i-a adus acasă pe curajoșii care au înfruntat gerul siberian. După 24.000 de kilometri și temperaturi de chiar -60 de grade Celsius, mașina a făcut o scurtă vizită la un service.

Galerie foto

Mecanicii l-au inspectat pe Neo, așa cum este alintat Duster-ul care a fost în Siberia, la revenirea din Rusia, și au concluzionat: “Neo este ca nou. Verificat până la ultimul șurub, nicio defecțiune, nicio deformare după expediția extremă din Siberia.”

Înainte de a pleca în călătorie, pe 12 decembrie, SUV-ul românesc a primit niște sisteme de încălzire a fluidelor, încălzire auxiliară Webasto, lumini suplimentare și un parbriz dublu, pentru a face față condițiilor extreme la care a fost supus.

24.000 de kilometri, 48 de zile, 50 de vloguri și peste 3 milioane de vizualizări, un portofel cu acte, bani și carduri pierdut, 58 de alimentări și -60 de grade. Acestea sunt cifrele aventurii în ger, în prima expediție românească cu un singur echipaj și cu o mașină românească  la Polul Frigului, Oymyakon.

Kinga și Attila Bertici i-au ținut cu sufletul la gură pe cei care le-au urmărit poveștile siberiene. “Sperăm că v-a plăcut și că nu v-am plictisit. Dragilor, dacă am supărat pe cineva fie cu accentul nostru, greșeli sau cu mici ieșiri din cauza oboselii, ne cerem mii de scuze! ”, au scris curajoșii pe pagina de Facebook a expediției.

Cei doi au planuri mari pentru la vară, iar Dacia Duster le va fi din nou partener la drum lung. Kinga și Atilla vor pleca în iunie în Munții Caucaz.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide