Cine sunt oamenii care au băgat frica în samsarii din România? Au făcut milioane de euro după ce au identificat mii de țepe pe autovit și olx

Autor: ProMotor 07 mart. 2020 Știri auto

Cea mai bună modalitate de a combate țepele samsarilor de mașini este accesarea istoricului mașinii. În felul acesta vei ști, în primul rând, câți kilometri reali are mașina, iar apoi dacă aceasta a fost implicată întru-un accident, și cât de grav a fost acesta.

Cei de la canalul de YouTube 99Vehicles continuă seria clipurilor utilitare despre mașini la mâna a doua iar de data aceasta ne arată cum ne putem feri de anunțurile înșelătoare. După ce săptămâna trecută am aflat care sunt cele 5 modele de mașini păguboase pe care nu trebuie să le cumperi niciodată, indiferent cât de ieftine sunt! acum ne este prezentat sediul unei firme care se ocupă cu servicii de consiliere pentru cei care vor să-și cumpere o mașină rulată.

GALERIE FOTO

România, campioană la kilometri dați înapoi

carvertical.com este un site cu sediul aflat în Lituania care poate furniza clienților istoricul mașinilor vândute în Europa. Conform acestui site, în România sunt modificate cele mai multe kilomeraje. Au existat cazuri când unor mașini care aveau aproximativ 800.000 de km la bord le-au fost măsluite kilometrajele pentru a arăta 150.000 de km.

Și în alte țări există această problemă, însă numărul kilometrilor dați înapoi nu este atât de mare. Samsarii străini se mulțumesc să „șteargă” maximum 150.000 de km din istoricul unei mașini. Lituanienii de la acest site care se ocupă cu istoricul mașinilor știu și de cazurile în care autovehiculele sunt reconstruite din două bucăți, dar și de cele care au fost implicate în orice tip de accident.

Citește și Niște clienți nemulțumiți s-au răzbunat pe un samsar de mașini din Buzău

Țara noastră este pe locul doi la samsari

Cei de la carvertical.com spun că România este pe locul doi, după Polonia, în ceea ce privește samsarii auto și înșelăciunile care se fac cu mașini rulate.

Cei care sunt interesanți să afle cine sunt cei care se luptă cu țepele date de samsari, indiferent că sunt din România sau o altă țară din Europa, pot vedea mai jos interviul complet.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: YouTube / 99Vehicles



Comentarii
Inchide