Niște clienți nemulțumiți s-au răzbunat pe un samsar de mașini din Buzău

Autor: ProMotor 28 feb. 2020 Știri auto
Niște clienți nemulțumiți s-au răzbunat pe un samsar de mașini din Buzău

Patronul unui parc de autoturisme rulate şi dezmembrări s-a ales cu mașina incendiată, după ce niște clienți nemulțumiți au decis să se răzbune.

Autori sunt patru tineri din Bucureşti, instigaţi de un client păcălit de samsarul buzoian. Acesta este în evidenţele poliţiei pentru evaziune fiscală şi alte infracţiuni.

În noaptea de 17 spre 18 ianuarie, bănuiţii au incendiat un autoturism de lux folosind combustibilul autoturismului părţii vătămate. Tânărul păgubit ar fi avut un raport comercial în trecut cu unul dintre bănuiţi, un bucureştean de 35 de ani, relaţie care s-a soldat cu nemulţumiri ce au generat o stare conflictuală între cei doi.

Mai multe piese auto provenite din dezmembrări ar fi fost motivul discuţiilor. Mai precis, vânzătorul ar fi refuzat să-i returneze cumpărătorului banii, astfel că acesta a decis să se răzbune pe vânzător incendiind autoturismul de lux al acestuia.

Prejudiciul a fost estimat la 100.000 de lei, scrie Adevărul.

Cei patru bănuiţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru distrugere, iar ulterior doi au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor



Comentarii
Inchide