Imagini cu un Porsche 911 Cabriolet în off-road. De ce ai scoate mașina asta de pe asfalt? VIDEO

Autor: ProMotor 05 mai 2020 Știri auto

Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet nu este un off-roader. În mod evident nu toată lumea știe asta, la fel ca șoferul acestui 911 cu numere de Bulgaria.

Există puține detalii despre videoclipul de mai jos. Se știe doar că a fost filmat în apropiere de Sofia, Bulgaria. Se pare că doi bicicliști s-au întâlnit cu mașina sport germană pe traseul lor și s-au oprit pentru a o filma.

Clipul ne arată un Carrera 4S, cu un minunat acoperiș roșu, în timp ce este condus de un domn în vârstă pe o potecă îngustă acoperită cu stânci și gropi adânci. Dacă un SUV nu ar avea probleme în a coborî pe această potecă, înălțimea mică de rulare a lui 911 îl face mai puțin ideal pentru astfel de suprafețe.

La un moment dat una din roți rămâne în aer în timp ce încearcă să treacă peste groapă. Câteva secunde mai târziu, partea de jos a barei de protecție din spate poate fi auzită cum atinge solul.

Șoferul continuă să ignore sunetele și să meargă mai departe. Nu avem explicații suplimentare, dar un comentariu la postarea deFacebook sugerează că aceasta nu este prima dată când bărbatul a fost observat de localnici în timp ce își conduc mașina pe un astfel de drum.

În România, un Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet costă în jur de 135.000 de euro, TVA inclus. Mașina are un motor boxer de 420 CP și o accelerație de la 0 – 100 km/h de 4,4 secunde.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide