Cu cât se vinde un Humvee care pare pregătit de război? Anunțul se găsește pe eBay – VIDEO

Autor: Marius Vișan 25 mai 2020 Știri auto

Dacă vrei să atragi atenția vecinilor poți să-ți cumperi o mașină frumoasă și să o parchezi în fața casei. Dar ce ați spune de un Humvee care pare pregătit de război parcat în fața casei? Clar nu o să treacă neobservat.

În funcție de așteptările pe care le au de la mașină (suporturi pentru armament și alte dotări speciale), cei care vor să-și cumpere o astfel de mașină trebuie să știe că au la dispoziție site-ul ebay.

Un Hummer H1 Humvee fabricat în anul 2002 se vinde cu 52,500 de dolari (aproximativ 48.000 de euro)

Fabricat în anul 2002 și recent vopsit în culoarea nisipului, acest Humvee se găsește pe eBay, unde va rămâne până pe 15 iunie, dacă nimeni nu îl va cumpăra până atunci. Este vorba despre un autovehicul special GMV (vehicul cu mobilitate la sol) care este pus în mișcare de un motor V8 turbodiesel de 6,5 litri și are doar 901 mile la bord (aproximativ 1.450 km), conform datelor furnizate de vânzător.

Mașina este livrată cu dotări precum bare de protecție speciale, suporturi pentru antene, rucsacuri, diverse tăvi pentru depozitare, lumini cu LED și un sistem audio personalizat.

Vezi anunțul aici

VIDEO

Despre Humvee

Humvee sau HMMWV (din engleză High Mobility Multipurpose Wheeled Vehicle) este un vehicul militar 4×4 creat de AM General. În principal este folosit de către Forțele Armate ale Statelor Unite, dar este folosit și de numeroase alte țări și organizații, chiar și în domenii civile. Seria Hummer a fost inspirată de Humvee.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult

Comentarii
Inchide