Versiune specială F1 Edition pentru Mercedes-Benz AMG C63 S E Performance

Autor: Adrian Somai 26 oct. 2022 Știri auto

Noul Mercedes-Benz AMG C63 S E Performance primește o versiune specială F1 Edition, ediție ce urmează a fi disponibilă spre comandă timp de un an după startul vânzărilor. Cei ce își doresc noul model AMG C63 S E Performance mai au încă de așteptat, startul vânzărilor urmând să se dea abia în 2023. Prețul pentru ediția specială F1 Edition nu a fost comunicat încă.

La nivel exterior, modelele AMG C63 S E Performance F1 Edition vor fi vopsite într-o nuanță exclusivă Manufaktur Alpine Grey. Pe lateralele mașinii pot fi observate destul de ușor logo-urile AMG, în timp ce pe marginea inferioară a barelor de protecție și a pragurilor laterale pot fi remarcate niște accente de culoare roșie. Mașina ediție specială va fi echipată și cu un set de jante forjate AMG cu dimensiuni de 20 de inci, cu design cu cinci spițe duble și vopsite în negru mat. Standard, modelele AMG C63 S E Performance F1 Edition sunt echipate cu AMG Night Package I și AMG Night Package II. Astfel, toate elementele cromate sunt finisate într-un crom negru și într-o vopsea lucioasă de culoare neagră.

680 de cai putere sub capotă

La interior regăsim niște scaune AMG Performance cu tapițerie din piele Nappa neagră exclusivă. Bineînțeles, emblemele AMG pot fi remarcate foarte ușor la nivelul tetierelor. Contrastul dintre roșu și negru este mai mult decât evident în habitaclu, întreg designul gândit de cei de la Mercedes-Benz AMG arătând extrem de bine! Tot aici mai putem observa un volan AMG Performance cu piele Nappa și microfibră Dinamica.

Din punct de vedere tehnic, modelele ediție specială AMG C63 S E Performance F1 Edition vor fi echipate cu același sistem de propulsie plug-in hybrid format dintr-un motor pe benzină cu capacitate de 2.0 litri montat pe puntea față, respectiv un motor electric amplasat pe puntea spate. Împreună, cele două unități livrează un total de 680 de cai putere și un cuplu maxim de 1.020 Nm.

Sursa: Motor1 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Mercedes-Benz AMG


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide