Top 5 mașini de familie la mâna a doua până în 5.000 de euro

Autor: Adrian Somai 24 mart. 2023 Știri auto

SUV-urile sunt din ce în ce mai căutate în ultimii ani, numeroase familii indreptandu-și atenția către aceste autoturisme. Este drept, SUV-urile au de partea lor câteva avantaje importante, în special pentru familiile numeroase. Sunt practice atât în oraș, cât și în mediul extra-urban, sunt spațioase, elegante și, nu în ultimul rând, oferă un grad de siguranță mai mare.

Fie că vorbim despre o familie cu patru sau chiar despre una cu cinci membri, un SUV se poate dovedi extrem de util. Toți pasagerii se vor putea bucura de spațiu suficient pentru picioare, dar și de un portbagaj mai mult decât încăpător. În plus, confortul va fi unul mai ridicat în comparație cu cel pe care îl poate oferi un sedan obișnuit sau chiar un model de tip break.

Multor șoferi le este teamă să se uite peste prețurile SUV-urilor, stiindu-se faptul că aceste modele sunt ceva mai scumpe. Lucrurile s-au schimbat însă în ultimii ani, constructorii auto aducând pe piață un număr considerabil de modele de acest fel. În aceste condiții, și prețurile au devenit ceva mai accesibile.

În plus, piața de mașini la mâna a doua este una extrem de ofertantă la acest capitol. Spre exemplu, poți găsi un SUV perfect pentru o familie de patru sau cinci persoane cu până în 5.000 de euro. La o simplă căutare în anunțurile de pe platformele de specialitate, am putut găsi cinci variante demne de luat în seamă de cei ce își doresc o astfel de mașină:

1. Hyundai Tucson (2009) – motor diesel – rulaj 165.000 km – 5.000 euro

2. BMW X3 (2007) – motor benzină – rulaj 167.000 km – 4.999 euro

3. Toyota RAV4 (2003) – motor diesel – rulaj 258.000 km – 3.400 euro

4. Volkswagen Touareg (2006) – motor diesel – rulaj 311.000 km – 4.400 euro

5. Kia Sportage (2009) – motor benzină – rulaj 191.000 km – 3.650 euro

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captura de ecran - Autovit.ro


Adrian Somai
Adrian Somai
Am studiat cursurile Facultății de “Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori” din cadrul Academiei de Studii Economice București. Lucrez în presă de mai bine de cinci ani, colaborând de-a lungul vremii cu diverse publicații precum Ziarul de Sport, Cars.ro sau Manager.ro. Mi-a plăcut ... citește mai mult

Comentarii
Inchide