BMW-ul seria 5 pe care nimeni nu-l va cumpăra. Are peste 400.000 de kilometri iar prețul este fără noimă!

Autor: ProMotor 29 ian. 2020 Articole utilizatori

S-a umplut România de BMW-uri.

Berline, crossovere, SUV sau SUV-uri coupe, marca premium bavareză este una dintre cele mai des întâlnite pe străzile din România. Și nu e de mirare, BMW produce mașini frumoase, performante și fiabile. Printre cele mai interesante modele este Seria 5.

Și pentru că românul este atras de mașini străine dar nu și permite de noi, ofertele la mâna a doua sunt printre cele mai căutate. Ne-a atras atenția un anunț de vânzare al unui BMW Seria 5, publicat pe mobile.de.

Acest BMW 530 se vinde în Germania cu 7.300 EUR (aproximativ 35.000 de lei). Mașina a fost înmatriculată în 2011, vine cu o cutie de viteze automată, motor cu o capacitate cilindrică de 2.996 cm3, pe benzină, cu o putere de 200 kW (272 CP), tracțiune integrala, precum și încadrarea în norma de poluare Euro 4.

Mașina a parcurs până în prezent 439.000 de km. Pe piața din România este exclus ca această mașină să apară cu un astfel de kilometraj, pentru că samsarii au grija să-l măsluiască așa cum trebuie.

GALERIE FOTO

Mașina este dotată cu navigație, head-up display cu afișarea vitezei și navigației, control activ al vitezei de croazieră cu Stop & Go, BMW Night Vision, senzor de lumină și ploaie, faruri adaptive bi-xenon, încălzire în scaune, Keyless Go cu deschidere și închidere fără cheie a tuturor ușilor, acoperiș glisant din sticlă, oglinzi încălzite, pliabile și automate, sistem handsfree, Bluetooth, parasolar pentru luneta și jaluzele pentru geamurile din spate.

Proprietarul menționează că această limuzină germană este bine întreținută, fiind achiziționată de la BMW la prima mână, echipată aproape complet.

Revizia TÜV a fost efectuată în septembrie 2019 și este valabilă până în septembrie 2021.

„Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la motor, deoarece motoarele în linie cu șase cilindri BMW sunt cunoscute a fi aproape indestructibile și multe piese au fost înlocuite în 2017”, este mesajul postat de proprietar.

Prețul ni se pare cam mare pentru o mașină veche, chiar dacă ea este BMW Seria 5, și mai ales că care peste 400.000 de km parcurși. Cel mai probabil proprietarul este convins ca marfa lui este bună, și este sigur că va obține prețul cerut.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: mobile.de



Comentarii
Inchide