6 pagini de Facebook din România pe care trebuie să le urmăreşti dacă iubeşti maşinile

Autor: Iulian Dnistran 02 feb. 2015 Dosar & Analize

Sunt sigur că îţi plac maşinile, fiindcă altfel nu ai fi aici, citind acest articol. Totodată, sunt sigur că vrei să fii la curent cu noutăţile din lume auto, dar uneori e bine să iei o pauză de la goana după nou şi să arunci o privire înapoi, către trecut. Şi ştii care e partea bună? Nici măcar nu trebuie să te ridici la birou.

Iată, aşadar, cele cinci pagini de Facebook pe care trebuie să le urmăreşti dacă iubeşti maşinile. Toate sunt întreţinute de români pasionaţi de modelele care au fost sau nu construite pe teritoriul ţării noastre.

Maşini româneşti: Dacia, Oltcit, Aro

După cum îi spune şi numele, aici găseşti poze şi informaţii cu modele Dacia, Oltcit şi Aro. E una dintre cele mai active pagini de acest gen de pe reţeaua americană de socializare, aşa că poţi să pierzi minute bune navigând printre poze.

ARO

Aceeaşi poveste ca la pagina precedentă, doar că aici o să vezi doar fotografii cu modelele producătorului auto muscelean care a avut parte de o soartă nefericită. Nu e singura care tratează subiectul Aro, dar e una dintre cele mai active.

Dacia Clasic

E pagina oficială a clubului Dacia Clasic din cadrul Retromobil România, acelaşi club care a organizat minunata întâlnire a Daciilor vechi la Braşov în 2014.

Bucharest Cars

Aici găseşti poze care au fost făcute pe străzile Bucureştiului. Maşini clasice, maşini frumoase sau maşini la care visai în copilărie.

Istoria motorsportului din România

Despre această pagină am mai amintit şi în articolul despre cursele auto desfăşurate sub comunism în România, dar merită un loc şi pe această listă, fiindcă nu prea mai există pagini asemănătoare.

Oldtimer

E clar că numele te duce cu gândul la maşini clasice, însă aceasta este de fapt pagina oficială a unui atelier de restaurări din România. Aici poţi să vezi poze cu maşini care mai aveau puţin şi ajungeau într-un container pentru fier vechi, dar care au fost readuse la viaţă de o mână de oameni pasionaţi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide