Cât costă cea mai dorită maşină electrică a planetei în România

Cea mai dorită maşină electrică a planetei rămâne Tesla.

Cât costă cea mai dorită maşină electrică a planetei în România Cât costă cea mai dorită maşină electrică a planetei în România

Cea mai dorită maşină electrică a planetei rămâne Tesla. Şi, ca să exagerăm puţin, faima acesteia a ajuns chiar şi în spaţiu, din moment ce Elon Musk a reuşit să trimită un exemplar al maşinii pe orbita Pământului. Revenind în România, cei care vor să cumpere celebrul autoturism american pot apela doar la ofertele second hand de pe site-urile de comerţ cu maşini rulate. Motivul ar fi lipsa unei reprezenţante oficiale în România. Din păcate, pentru cei care ar vrea să îşi cumpere o maşină Tesla, vestea proastă este că statul nu oferă bonusul programului Rabla Plus pentru maşinile second hand. În acest moment cea mai ieftină maşină Tesla, la mâna a doua, în România, costă 44.900 de euro. Este vorba de o Tesla Model S produsă în 2014, cu 127.500 de km la bord. 

GALERIE FOTO

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.