Top 5 CARnage Movie! Lista filmelor în care s-au distrus cele mai multe maşini

Autor: Oraan Mărculescu 24 mart. 2014 Dosar & Analize
Top 5 CARnage Movie! Lista filmelor în care s-au distrus cele mai multe maşini

Locul 5: The Blues Brothers

Filmul regizat de John Landis a contorizat 103 maşini distruse, dintre care 60 au fost maşini de poliţie scoase din uz şi cumpărate cu 400 USD bucata.

Locul 4: GI Joe – The Rise of Cobra

Transpunerea cinematografică a unei figurine foarte cunoscute după al doilea război mondial a beneficiat din plin de aportul tehnologiei CGI (generarea imaginilor pe calculator). Însă pentru scenele cu distrugerea maşinilor din urmăririle palpitante tot a fost nevoie de un număr de 112 maşini reale.

Locul 3: Die Hard – A Good Day to Die Hard

Cel de-al cincilea film din seria ”Die Hard”, cu Bruce Willys, a atras în primul rând prin spectacolul oferit de cele 132 de maşini distruse total, majoritatea dintre ele fiind furnizate de Mercedes-Benz. În total, în acest film au fost implicate în accidente circa 650 de maşini, costurile pentru toate aceste scene fiind estimate la circa 11 milioane de euro.

Locul 2: Fast & Furious – Furious 6

Nu mai puţin de 300 de maşini au căzut pradă distrugerii totale în cel de-al şaselea film din saga ”Fast & Furious” – ceea ce reprezintă un sfert din numărul total de 1.200 de maşini distruse în toate cele 6 filme de până acum. Suntem curioşi dacă al şaptelea film din serie va depăşi acest număr de maşini distruse…

Locul 1: Transformers 3

Al treilea film cu roboţii-extratereştri făcuţi cunoscuţi de Michael Bay este ”încoronat” în acest moment ca fiind filmul cu numărul cel mai mare de maşini distruse total: 532 de unităţi. Este adevărat, însă, că acestea nu erau maşini în stare de funcţionare, deci pe producători nu i-a costat aşa de mult să le trimită la fier vechi în unele dintre cele mai devastatoare scene din lumea filmului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide