Top 5 CARnage Movie! Lista filmelor în care s-au distrus cele mai multe maşini

Una dintre marile atracţii ale filmelor de acţiune este gradul cât mai mare de distrugere a maşinilor în scene cât mai antrenante. Iată în continuare 5 dintre filmele în care au fost distruse cele mai multe maşini - adevărate festinuri pentru pasionaţii CARnage!

Top 5 CARnage Movie! Lista filmelor în care s-au distrus cele mai multe maşini Top 5 CARnage Movie! Lista filmelor în care s-au distrus cele mai multe maşini

Locul 5: The Blues Brothers

Filmul regizat de John Landis a contorizat 103 maşini distruse, dintre care 60 au fost maşini de poliţie scoase din uz şi cumpărate cu 400 USD bucata.

Locul 4: GI Joe - The Rise of Cobra

Transpunerea cinematografică a unei figurine foarte cunoscute după al doilea război mondial a beneficiat din plin de aportul tehnologiei CGI (generarea imaginilor pe calculator). Însă pentru scenele cu distrugerea maşinilor din urmăririle palpitante tot a fost nevoie de un număr de 112 maşini reale.

Locul 3: Die Hard - A Good Day to Die Hard

Cel de-al cincilea film din seria ”Die Hard”, cu Bruce Willys, a atras în primul rând prin spectacolul oferit de cele 132 de maşini distruse total, majoritatea dintre ele fiind furnizate de Mercedes-Benz. În total, în acest film au fost implicate în accidente circa 650 de maşini, costurile pentru toate aceste scene fiind estimate la circa 11 milioane de euro.

Locul 2: Fast & Furious - Furious 6

Nu mai puţin de 300 de maşini au căzut pradă distrugerii totale în cel de-al şaselea film din saga ”Fast & Furious” - ceea ce reprezintă un sfert din numărul total de 1.200 de maşini distruse în toate cele 6 filme de până acum. Suntem curioşi dacă al şaptelea film din serie va depăşi acest număr de maşini distruse...

Locul 1: Transformers 3

Al treilea film cu roboţii-extratereştri făcuţi cunoscuţi de Michael Bay este ”încoronat” în acest moment ca fiind filmul cu numărul cel mai mare de maşini distruse total: 532 de unităţi. Este adevărat, însă, că acestea nu erau maşini în stare de funcţionare, deci pe producători nu i-a costat aşa de mult să le trimită la fier vechi în unele dintre cele mai devastatoare scene din lumea filmului.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.