Primăriei Capitalei cumpără 7 staţii de încărcare pentru maşini electrice

Valoarea totală a contractului este de circa 273.000 lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 20 septembrie.

Primăriei Capitalei cumpără 7 staţii de încărcare pentru maşini electrice Primăriei Capitalei cumpără 7 staţii de încărcare pentru maşini electrice

Compania Municipală Energetica SA, controlată de municipalitatea Capitalei prin Consiliul General al Municipiului Bucureşti, are în vedere achiziţionarea a şapte staţii de încărcare pentru autovehicule electrice, destinate utilizării în parcări noi construite în Sectorul 4. Valoarea totală a contractului este de circa 273.000 lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 20 septembrie.

Primarul Sectorului 4 Bucureşti, Daniel Băluţă, declara anul trecut că, până la finalul anului 2018, primăria va construi peste 10.000 de noi locuri de parcare în sector, inclusiv în structuri de tip de tip "Park&Ride". Planul prevede înfiinţarea de parcări la Piaţa Sudului, în apropierea staţiilor de metrou Constantin Brâncoveanu şi IMGB, precum şi în vecinătatea Spitalului Clinic de Urgenţă pentru copii „Maria Sklodowska Curie".

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.