Finanțarea prin Țiriac Leasing, cea mai scurtă cale spre propria ta mașină

Autor: ProMotor 07 nov. 2019 Leasing
Finanțarea prin Țiriac Leasing, cea mai scurtă cale spre propria ta mașină

Țiriac Leasing oferă finanțare persoanelor fizice, persoanelor fizice autorizate și persoanelor juridice pentru orice autovehicul nou sau rulat, precum și pentru o gamă largă de echipamente comercializate de dealerii autorizați din România.

Încheierea unui contract de leasing aduce mai multe avantaje:

  • Formalitățile de contractare sunt mult mai simple, prin comparație cu cele de credit;
  • Iți economisești capitalul propriu: achiți doar un avans, iar TVA-ul îl plătești eșalonat, odată cu plata ratelor de leasing;
  • Ai control total asupra cheltuielilor, datorită ratelor lunare fixe;
  • Ai la dispoziție un pachet integrat de servicii incluse în contractul de leasing: înmatriculare, asigurare, etc;
  • Beneficiezi de deductibilitate parțială pentru amortizare, dobândă și asigurare;
  • Este foarte accesibil datorită flexibilității ridicate în acordarea unei finanțări individualizate, în funcție de nevoile specifice fiecăruia;
  • Economisești timp deoarece este o procedură cu răspuns rapid.

Care sunt etapele accesării leasingului financiar?

Primii pași pe care trebuie să-i parcurgi sunt, desigur, alegerea mașinii pe care dorești să o cumperi în leasing și furnizorul de la care o cumperi. Ulterior, îți recomandăm să discuți cu vânzătorul toate aspectele legate de preț, echipare, caracteristici tehnice și termenul de livrare al mașinii. Nu ezita să soliciți efectuarea unui test drive pentru a te asigura că mașina respectivă ți se potrivește.

Ulterior se întocmește dosarul de leasing și acesta este transmis către reprezentantul Țiriac Lesing. Dosarul va fi analizat, iar oferta finală îți va fi trimisă de către Țiriac Leasing. Dacă ești de acord, ulterior veri semna contractul și vei achita avansul, iar Țiriac Leasing va achiziționa mașina în condițiile pe care le-ai negociat cu furnizorul.

Urmează Asigurarea autovehiculului ce face obiectul contractului de leasing de către Tiriac Leasing, după care vei putea intra în posesia mașinii mult-visate, după semnarea protocolului de predare-primire.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...

Sursa foto: Pixabay.com



Comentarii
Inchide