Servicii complete de la Ţiriac Leasing pentru asigurarea maşinilor achiziţionate prin contracte de finanţare

Autor: Pro Motor 17 sept. 2019 Leasing
Servicii complete de la Ţiriac Leasing pentru asigurarea maşinilor achiziţionate prin contracte de finanţare

Ţiriac Leasing oferă clienţilor săi serviciile celor mai importante societăţi de asigurări de pe piaţa românească: Allianz Ţiriac Asigurări SA, Generali România Asigurare Reasigurare SA, Groupama Asigurări SA, Omniasig Vienna Insurance Group SA, Uniqa Asigurări SA, Gothaer Asigurări Reasigurări SA, Asirom VIG SA si  City Insurance Societate de Asigurare-Reasigurare SA.

Prin urmare, prin intermediul serviciilor de asigurare oferite de Ţiriac Leasing puteţi beneficia de oferte transparente, consultanţă pe toată durata contractului, proceduri rapide, asistenţă în cazul producerii unei daune şi posibilitatea de a crea automat o împuternicire în caz de prejudiciu. Totodată, cotele de primă aferente poliţelor intermediate Tiriac Leasing sunt negociate cu asiguratorii, pentru a fi în avantajul clienţilor.

La emiterea contractului de leasing clienţii pot opta pentru includerea ratelor de asigurare CASCO în scadenţarul contractului sau pentru achitarea primelor de asigurare direct în contul asiguratorului.

În cazul în care un client alege să aibă asigurarea inclusă în contractul de leasing, contravaloarea primelor de asigurare se vor regăsi în facturile de leasing. Dacă o persoană optează pentru asigurarea exclusă din contractul de leasing, atunci va achita primele de asigurare direct în contul societăţii, conform deconturilor transmise de Ţiriac Leasing prin e-mail şi prin poştă.

Este important de menţionat că poliţa CASCO se emite pentru întreaga perioadă de leasing plus o lună, dar cel puţin până la încasarea integrală a valorii reziduale de către locator.

Pentru orice şofer este necesar să deţină asigurarea de răspundere civilă auto (RCA), obligatorie prin lege,  pentru a putea fi acoperit în cazul unui accident de care se face vinovat. Prin intermediul Ţiriac Leasing, poliţa RCA se încheie de către locator, contravaloarea acesteia urmând a se factura împreuna cu următoarea rată de leasing. Asigurarea RCA se reînnoieste anual, iar clientul primeşte poliţa prin curier rapid.

La livrarea maşinii, dealerul va înmâna copii ale poliţelor de asigurare RCA şi Casco, originalele urmând a se transmite prin curierat rapid împreună cu actele autovehiculului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide