Cât de penibil este să rămâi în pană de benzină. Cu un Ferrari. Când eşti vedetă...

A aflat-o pe pielea lui un star NBA, care, culmea, mai era şi cu prietena în maşină. Iată un video care a devenit viral foarte rapid.

Baschetbalistul Evan Turner revine în atenţia publicului, dar, de data asta, în afara terenului de baschet. Unde a experimentat probabil cel mai ruşinos lucru pe care îl poate păţi un şofer: a rămas în pana prostului cu preţiosul său Ferrari California, având-o pe prietena sa pe scaunul din dreapta... Iar, graţie fostului coleg PH Hill, Turner a devenit vedetă şi pe internet, după cum se vede în continuare:

Întrebarea zilei: voi aţi rămas vreodată în pana prostului? Dacă da, de ce? :)

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.