Cel mai nesimţit şofer al săptămânii vine din Thailanda. VIDEO

Nerăbdarea şi mai ales nesimţirea pot duce la accidente grave. Exemplul de mai jos vine din Thailanda, dar vedem astfel de indivizi în fiecare zi şi în traficul din România.

Cel mai nesimţit şofer al săptămânii vine din Thailanda. VIDEO Cel mai nesimţit şofer al săptămânii vine din Thailanda. VIDEO

Cel mai uşor îţi poţi pierde răbdarea atunci când un camion depăşeşte un alt camion, cu o diferenţă foarte mică de viteză, iar tu trebuie să aştepţi ca manevra să se termine. Dar dacă te gândeşti că e o idee bună să te strecori printre camioane şi să forţezi trecerea, ar fi bine să te mai gândeşti. În special dacă şoferul camionului de lângă tine insistă să-şi păstreze şi el viteza. De asemenea, dacă vezi că un nesimţit forţează intrarea pe banda ta, merită „să-i dai o lecţie”, cu riscul de a păţi tu însuţi ceva?

În cazul de mai jos, cum ai atribui vina?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.