Cum să-ţi faci loc în parcare ca un boss. Nevrozat

Dacă ţi-ai găsit deseori locul de parcare blocat sau parţial ocupat de un alt şofer care nu ştie să parcheze, ar fi cazul să-ţi ţii nervii. Sau, dacă ai prea mulţi bani la îndemână, să faci precum omul de mai jos...

Cum să-ţi faci loc în parcare ca un boss. Nevrozat Cum să-ţi faci loc în parcare ca un boss. Nevrozat

Care e cea mai bună metodă de parcare dacă vecinul tău ţi-a ocupat parţial locul de parcare? În primul rând, e cazul să nu te enervezi prea tare, apoi să măsori cu atenţie, poate totuşi încapi. Iar la final, să laşi un mesaj politicos prin care-ţi rogi vecinul să parcheze mai atent data viitoare. În caz că nu se rezolvă nici aşa, poţi apela, eventual, la autorităţi.

Sau poţi face precum omul de mai jos :D

Voi ce metodă de rezolvat problemele de parcare aveţi?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.