De ce nu e bine să-ţi faci un selfie la volan. VIDEO

Moda selfie-urilor a cuprins toată planeta. Brusc, toţi vor să se pozeze sau să se filmeze în timp ce fac diverse activităţi obişnuite. Cum ar fi condusul. Dacă mai şi cântă în timp ce conduc...

De ce nu e bine să-ţi faci un selfie la volan. VIDEO De ce nu e bine să-ţi faci un selfie la volan. VIDEO

Aceste două iranience ne zâmbesc cu câteva secunde înainte ca mica lor veselie cu cântece şi dans să se termine prost. Din fericire pentru ele, n-au omorât pe nimeni, ajungând doar la spital. Din nefericire pentru ele, maşina s-a făcut praf, iar zilele de spitalizare le-au învăţat o lecţie dură.

Aviz amatorilor: ochii la drum şi lăsaţi telefoanele în pace în timp ce conduceţi! Altfel, în cel mai bun caz, ajungeţi să vă faceţi poze din spital!

Via: Jalopnik

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.