Drift cu Jeep Cherokee în parcare? Oare cum s-ar termina asta... VIDEO

În general nu este o idee bună să faci drifturi într-o parcare, fie şi pentru că nu ai suficient spaţiu între borduri pentru a te da de-a latul în siguranţă. În special nu este o idee bună să faci drifturi într-o parcare cu un Jeep Cherokee. Sau oriunde altundeva.

Drift cu Jeep Cherokee în parcare? Oare cum s-ar termina asta... VIDEO Drift cu Jeep Cherokee în parcare? Oare cum s-ar termina asta... VIDEO

Dacă omul de mai jos îşi lua Jeep-ul Cherokee şi-l ducea în creierii munţilor, mai ziceam. Dar el s-a gândit că e o idee mai bună să se dea de-a latul într-o parcare. Cu un SUV. Fără să se gândească la posibilitatea unui accident în care să-şi facă praf maşina.

De reuşit, a reuşit el ceva, dar poate că nu ceea ce s-ar fi aşteptat... Nu încercaţi asta acasă!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.