Fast and really furious. Momentul în care o femeie la volan distruge o clădire întreagă cu SUV-ul ei

Autor: Adrian Mihălţianu 21 nov. 2014 Accidente

Momentul în care o femeie care se deplasa cu viteză într-un SUV intră în plin într-o clădire, cauzând prăbuşirea acesteia, a fost capturat de camerele stradale de luat vederi, iar efectul impactului maşinii acesteia cu clădirea din cărămidă este unul absolut devastator, o mare parte din imobil prăbuşindu-se peste maşină.

Maşina albă e cea care a distrus o clădire întreagă. Cu o parte de colecţie de Dodge-uri vechi

Din fericire, femeia a scăpat cu răni uşoare, fapt care ne face să ne întrebăm cât de rezistent este, totuşi, Nissan Armada-ul pe care se pare că îl furase?!

Urmărită de Poliţie, femeia a început o cursă în mare viteză pe străzile din Kansas City, cu viteze care au depăşit la un moment dat 130 km/h. Speriată, probabil, de manevra camionului din faţa ei, femeia a tras stânga de volan, fapt care a dus la impactul violent cu o clădire veche, fost dealership Ford, în care se afla o colecţie de peste 20 de maşini de colecţie. Clădirea s-a prăbuşit parţial, laolaltă cu o parte din colecţie.

Daunele sunt greu de calculat, faptul că a reuşit să supravieţuiască este un miracol, iar Nissan ar putea folosi aceste imagini pentru a-şi vinde cu succes modelul Armada ca fiind unul indestructibil.

Dovada că viaţa bate filmul, cel puţin uneori…

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide