Fast and really furious. Momentul în care o femeie la volan distruge o clădire întreagă cu SUV-ul ei

Viteza excesivă, combinată cu manevra greşită a unui camion, au dus la probabil cel mai spectaculos accident al anului 2014, din fericire fără urmări grave pentru şoferiţa implicată. Nu acelaşi lucru îl putem spune despre clădirea în care a intrat cu maşina...

Fast and really furious. Momentul în care o femeie la volan distruge o clădire întreagă cu SUV-ul ei Fast and really furious. Momentul în care o femeie la volan distruge o clădire întreagă cu SUV-ul ei

Momentul în care o femeie care se deplasa cu viteză într-un SUV intră în plin într-o clădire, cauzând prăbuşirea acesteia, a fost capturat de camerele stradale de luat vederi, iar efectul impactului maşinii acesteia cu clădirea din cărămidă este unul absolut devastator, o mare parte din imobil prăbuşindu-se peste maşină.

Maşina albă e cea care a distrus o clădire întreagă. Cu o parte de colecţie de Dodge-uri vechi

Din fericire, femeia a scăpat cu răni uşoare, fapt care ne face să ne întrebăm cât de rezistent este, totuşi, Nissan Armada-ul pe care se pare că îl furase?!

Urmărită de Poliţie, femeia a început o cursă în mare viteză pe străzile din Kansas City, cu viteze care au depăşit la un moment dat 130 km/h. Speriată, probabil, de manevra camionului din faţa ei, femeia a tras stânga de volan, fapt care a dus la impactul violent cu o clădire veche, fost dealership Ford, în care se afla o colecţie de peste 20 de maşini de colecţie. Clădirea s-a prăbuşit parţial, laolaltă cu o parte din colecţie.

Daunele sunt greu de calculat, faptul că a reuşit să supravieţuiască este un miracol, iar Nissan ar putea folosi aceste imagini pentru a-şi vinde cu succes modelul Armada ca fiind unul indestructibil.

Dovada că viaţa bate filmul, cel puţin uneori...

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.